Het is zaterdagavond tien uur.

Ik ontvang mail van de organisatie, er wordt geschreven dat er officieel nog twee uur is te gaan maar nu duidelijk is wat het winnende team is voor de Miss Almere-kalendershoot.
We worden alvast gefeliciteerd, de VIP kaarten voor de after party liggen klaar. Krijgen mooie plaatsen in de zaal tijdens de finale, onze foto komt op het grote outdoor scherm van de Media Markt en een etentje bij restaurant IDA wordt ons aangeboden.

Met een achterstand in het begin van +/- 200 Facebook likes is het uitgebouwd naar een voorsprong van 100+ likes. Ik merk dat ik competitiedrang voel en deze voorsprong wil behouden. De publieksprijs hebben we als team als we onze voorsprong vast weten te houden.
Een aantal weken blijft het spannend en regelmatig kijk ik hoe we ervoor staan. Zijn het likes genoeg om rustig te gaan slapen?
Ook bij Crystal en Sylvia bespeur ik competitiedrang, deze voorsprong laten we niet meer liggen.

Voor je het weet zit je in de zaal, komen de Missen langs in casual outfit, krijgen de sponsors de nodige aandacht en zijn er diverse optredens tussen de diverse rondes van de Missen. De spanning loopt op, ook tijdens de Bikini en Gala ronde merk je dat het einde in zicht komt en dat de winnares, Miss Almere 2014 snel bekend zal worden...

Het einde van dit hoofdstuk nadert, in een split second kijk ik in gedachten terug.
Bekendmaking teams in december, geheimhouding, brainstormen met Crystal en Sylvia, grote hoeveelheid Whatsapp berichten naar elkaar verstuurd, moodboards, locatie regelen, shooten op 
locatie.
Het niet tevreden zijn over de resultaten van de locatie shoot.
De inzend datum komt dichterbij en we besluiten als team  "uitstel" te vragen om nog een shoot te doen, we willen de studio in.
De studio shoot met het resultaat, iedereen tevreden! :)
Wisten we dat dit de winnende foto zou worden? Ik niet...
Natuurlijk zijn er in een project als deze altijd wel dingetjes, Ik heb tijdens dit project heel veel geleerd, ben een uitdaging aangegaan en er een mooie ervaring aan over gehouden en zou het zo weer doen.
Het schieten van het plaatje en het bewerken is maar een klein deel van de Miss Almere verkiezing.
Ik heb de missen gevolgd via Facebook en media, die meiden hebben stuk voor stuk keihard gewerkt, er ging geen weekend voorbij dat ze niet bezig waren met van alles. Top gedaan!

Sylvia, bedankt voor het vertrouwen.

Crystal, super gedaan, gefeliciteerd met je 3e plaats!

Miss Almere organisatie, bedankt voor het mogen meedoen.

En aan alle Facebookers, bedankt voor jullie likes, zonder jullie geen publieksprijs.

bekendmaking prijswinnaar publieksprijs

 

Mediamarkt billboard