Een tijd geleden blogde ik over een Whatsapp berichtje van Peter waarin hij vroeg of ik foto's van zijn kids wilde maken.
Afgelopen zondag was het zover, Peter, Pascale, Bridget en Zoey stonden voor de deur, volgepakte auto met kleren mee.
Ik had gevraagd wat verschillende kleding mee te nemen, twee meiden, en wat verschillende kleding... :)
Een echte foto studio, met lampen en camera met de meiden als model, zo stil en verlegen heb ik ze nog niet eerder gezien.
Iets drinken of gelijk de studio in? 50/50, papa en mama willen wat drinken, de meiden de studio in.

Bridget en Zoey zijn in het begin wat onwennig en verlegen, éénmaal voor de lampen en een paar "test" foto's later waarvan ze het resultaat gezien hebben zijn ze los en niet meer te stoppen.
Om en om op de foto, ook gezamenlijk, dan weer met andere kleding, het wordt steeds leuker en steeds ideeën komen bij iedereen op.
Diana staat op de achtergrond poses door te geven, Bridget en Zoey doen ze na.

Meer attributen worden erbij gehaald, de bokshandschoenen van Diana worden aangetrokken, het is tijd om Peter een pak slaag te geven. Bridget deelt te klappen uit, ik leg ze vast..
Van deze dag heb ik zelf al een favoriete foto, Bridget ligt op de grond en kijkt in een spiegel die voor haar ligt, de gouden rand van de spiegel en haar haarkleur komen mooi overeen. Geslaagde compositie, evenwichtig beeld, mooie kleuren!

Ik ben klaar, veel leuke en mooie foto's, Bridget en Zoey gaan het liefst door.
Ik weet dat Bridget fotograferen leuk vind en geef de camera aan haar en laat haar foto's maken van d'r ouders, staat iedereen erop en een mooi moment om de afsluiting van de shoot langzaam in te luiden.

Peter & Pas, Bridget & Zoey, volgend jaar weer? Lijkt mij leuk!

 Bridget